KÆDESÆT AFAM
KÆDESÆT AFAM
KÆDESÆT AFAM
KÆDESÆT AFAM
KÆDESÆT AFAM
KÆDESÆT AFAM
AFAM

AFAM-kædesæt

Kæde, klinge, kædehjul

Art. No. 10016600
|

34 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 298,43 kr. 2
fra 253,66 kr. 1
Beskrivelse

AFAM-kædesæt Kæde, klinge, kædehjul

AFAM - navnet på den belgiske virksomhed, der i fremstillingen af motorcykeldrivkæder, kædehjul og naturligvis komplette kædesæt simpelthen er i verdensklasse og sætter nye standarder. Hos AFAM gør man alt selv. Samtlige drivprodukter er perfekt afstemt efter hinanden i mål og tolerancer. Det kan du, ligesom mange racerkørere på verdens racerbaner, selv opleve. For eksempel med et AFAM X-ring-kædesæt.

AFAM-kædesættet består af kædehjul, drivhjul, X-ringkæde og kædelås.

AFAM-kædehjul, drivhjul og kæder fremstilles af de allerbedste stållegeringer. De overtræffer ofte kvaliteten af originaldelene.

På kæden spiller Xs-gummiringen den vigtigste rolle. Den forbedrer kædens tætning og interne smøring. Gennem den usædvanlige form af Xs-ringen opnår hver eneste kædeled større fleksibilitet. Slitage reduceres, smidigheden og ydeevne af hele kædesættet forøges.

AFAM-kædesæt opnår og garanterer den mest effektive kraftoverførsel fra motor til baghjul. Kæderne er lettere, men har samtidig højere trækstyrke og levetid.

Du drager fordel af mindre slitage, lavere støjudvikling (f.eks. på grund af slibestøj osv.), formindsket forbrug samt i sidste ende højere køreydelse.

Uanset om det er landevejsmotorcykler, sportsmotorcykler, terrænmotorcykler, racermotorcykler eller ATV har AFAM altid det bedste kædesæt til netop dit køretøj.

Indeholder:
1 x kædehjul
1 x drevhjul
1 x Xs-ring-kæde
1 x kædelås

Tip til valg af dit AFAM-kædesæt:

  • AFAM-kæder i de originale kits udleveres hovedsageligt efter køretøjsproducentens anvisninger. Der følger en åben kæde med nittelås med kædesættet.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (34)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar