ARMATUR MO.SWITCH MINI
ARMATUR MO.SWITCH MINI
ARMATUR MO.SWITCH MINI
ARMATUR MO.SWITCH MINI
Motogadget

Armatur mo.switch mini

med 3 knapper

Art. No. 60180250
|

1 Kundeanmeldelse

fra 962,67 kr. 1
Beskrivelse

Armatur mo.switch mini med 3 knapper

motogadget-knaparmatur mo.switch mini:

mo.switch mini er et universelt, lille knaparmatur til styr med 1 tomme eller 22 mm rørdiameter med attraktivt look. Meget lille og smal, men med stor fremtræden via det omhyggeligt designede kontrastsnit. Derved bliver huset, der er fræset af massivt aluminium, først eloxeret og derefter overfræset i kanterne. Tre miniknapper med defineret trykpunkt er indsat i fordybninger, der giver tommelfingrene de nødvendige vejledninger. Trykknapperne er beskyttet mod stænkvand og er designet meget robust. Også de enkelte snore er allerede loddet og vandtæt og klar til brug. Der skal bare bores et lille hul i styrte til det tynde kabel. Med to meter kabel er der nok ekstra til installationen. Begge halvdele af huset fastskrues over for hinanden med to skruer af rustfrit stål. Huset fås også højglanspoleret. Hvis der skal monteres mere end 3 kontakter eller koblingsenheder i den ene side, kan der også monteres to knaphuse ved siden af hinanden (se billeder). De seks knapper og de symmetriske fræsninger er specielt iøjnefaldende. mo.switch mini danner sammen med mo.grip-alugreb eller gummigrebene mo.grip soft samt styrendeblinklyset mo.blaze disc og bakspejlet mo.rear en ekstrem stilfuld styrfremtoning (se "passende artikler").
I forbindelse med en elektronisk knapstyring (medfølger ikke) kan disse skønne CNC-fremstillede armaturer styre alle elektriske enheder såsom lys, blinklys, E-starter, horn og meget mere.

Mål:

  • Indvendig diameter: 22 mm eller 1 tomme (25,4 mm)
  • Udvendig diameter: 45mm
  • Bredde: 14mm

Egenskaber:

  • Med 5-lednings tilslutningskabel (2 meter lang)
  • Kompatibel med alle motogadget-knapstyringer
  • Beskyttet mod vibrationer og stænkvand

Knapstyring:
Vi anbefaler, at mo.switch-knaparmaturer styres via motogadget mo.unit V.2. Endnu mere simpel og med kun ét udgående kabel er knapstyringen via en mo.unit V.2 i forbindelse med motogadget mo.button (1-kabelforbindelse pr. BUS-system; se "Passende artikler".

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar