EFFAX WAX COTTON PLEJE
EFFAX WAX COTTON PLEJE
EFFAX WAX COTTON PLEJE
EFFAX WAX COTTON PLEJE
Effax

EFFAX WAX COTTON PLEJE

200 ML

Art. No. 10038785
|

9 Kundeanmeldelser

VUP 111,87 kr. 2
99,03 kr. 1
Grundpris: 1 l = 495,07 kr.1
Beskrivelse

EFFAX WAX COTTON PLEJE 200 ML

Der er den jo, den gode gamle Wax-Cotton-jakke. De mange år som din tro følgesvend har sat sine spor. Den er bleget, mange steder er voksen helt forsvundet - en jakke, der er moden til aflevering i tøjcontaineren? På ingen måde! Tværtimod; det er lige en sag for effax Wax Cotton. Førstevalget, når du vil pleje voksmættede jakker eller bukser og ønsker at gendanne voksens virkning (genimprægnering mod regn og vind).

effax Wax Cotton påføres tørt, rent tøj med en svamp (medfølger), klud eller børste i et tyndt, jævnt lag med cirklende bevægelser.

Efter at tøjet er blevet behandlet med effax Wax Cotton, anbefales det at tilføre varme (læg f.eks. tøjet på varmeapparatet ved maksimal varme i min. 9 timer, eller stryg det ved mellemhøj temperatur, ca. 140 °C). Dette får voksen til at trænge hurtigere ind i fibrene og forstærker effekten. Svampen, kluden eller børsten skal rengøres grundigt bagefter.

Indeholder: Plejende olier, lanolin

Indhold: 200 ml

Dokumenter
Kundeanmeldelser (9)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar