HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
HAZET MOMENTNØGLE
Hazet

HAZET momentnøgle 5000-serien

Art. No. 10091713
|

8 Kundeanmeldelser

VUP 1.728,99 kr. 2
fra 1.236,17 kr. 1
Beskrivelse

HAZET momentnøgle 5000-serien

Det er ganske vist ikke HAZET, som har opfundet momentnøglerne, men værktøjsspecialistens teknikere har videreudviklet dette værktøj til imponerende HAZET-produkter.
Brugervenlig reversibel skralde. Ideel til arbejde på tohjulede køretøjer. Nøjagtighed: 3 % af skalaværdien (i betjeningsretning) - (5107-3CT, 4 % udløsenøjagtighed). Sikkerhed: mærkbar (kortvejsudløsning) akustisk (knækelement). Designet til krævende værkstedsbrug.

Bredt anvendelsesspektrum til kontrolleret bolttilspænding i forbindelse med dækservice, på motorcykler, biler eller lastbiler samt til diverse opgaver inden for industri og håndværk. Optimeret tætningsring til beskyttelse mod fremmedlegemer. Skralde-reparationssæt til kundeorienteret egenmontering muliggør langvarig brug. Greb med bedre hold sikrer nemmere kraftoverførsel. Indstillingshjælp ved hjælp af fikseringspunkter til optimeret betjening giver hurtig og sikker indstilling af den ønskede momentværdi ved at dreje på grebet. Sikker låsning af indstillingsværdierne med fikseringsfunktion på drejekransen. Drejekrans i trekantform forhindrer, at værktøjet ruller væk. Låsesymboler signalerer den respektive låsetilstand. Fastgørelsesmulighed til rebsløjfe med åbninger på låsedrejekransen. Skala i kontrastfarver, nem at aflæse. Permanent læsbarhed med laserskrift på skalamuffen.

  • testet efter DINENISO6789-2:2017
  • med kalibreringscertifikat og serienummer
  • levering i stabil Hexa-drejepakke
  • Ingen returdrejning: det er ved langtidstests af HAZET momentnøglerne i 5000-serien dokumenteret, at det ikke er nødvendigt med returdrejning til den mindste skalaværdi

Dokumenter
Kundeanmeldelser (8)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar