SHAD-INDERTASKE TIL
SHAD-INDERTASKE TIL
Shad

Inderlomme til sidetaske SH35/SH36

SORT

Art. No. 10067098
|

3 Kundeanmeldelser

VUP 290,97 kr. 2
fra 222,98 kr. 1
Beskrivelse

Inderlomme til sidetaske SH35/SH36 SORT

Sidetasker og topcases fra Shad har en tendens til at "blive hængende" - når de en gang er monteret på motorcyklen, forbliver de her. Gut, at du også kan få indertaskerne SH35/SH36 til sidetasken og SH58X/SHH59X til topcases hos Shad. Du pakker bare dine 7 ting ned, bærer dem i én til taskerne og casen - færdig. Du undgår besværet med at slæbe tasker og konstant påmontere og afmontere.

Indertaskerne af vandafvisende kunststof beskytter de indpakkede ting mod fugt og kan nemt bæres med skulderrem eller håndløkke.

  • Volumen: ca. 20 liter
  • Leveringsomfang: 1 stk.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (3)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar