LSL ALUMINIUMSTYR AY1
LSL ALUMINIUMSTYR AY1
LSL ALUMINIUMSTYR AY1
LSL ALUMINIUMSTYR AY1
LSL

LSL ALUMINIUMSTYR AY1

SIXTIES, SØLV, MED TGK

Art. No. 10020292
|

1 Kundeanmeldelse

Find din motorcykel:
VUP 522,01 kr. 2
410,07 kr. 1
Beskrivelse

LSL ALUMINIUMSTYR AY1 SIXTIES, SØLV, MED TGK

Elsker du også charmen ved 60'ernes og 70'ernes motorcykelmiljø? Så vil du også elske LSL alu-styret *AY1 Sixties*. Det giver mulighed for præcist én siddeposition, ligesom i den nævnte periode, og egner sig derfor rigtigt godt som erstatning for det originale styr eller en retro-ombygning. Det er også særdeles velegnet til kompakte motorcykler med kort tank.

Materiale: Aluminium
Udstyr: med typegodkendelse for Tyskland, for mange modeller
Mål: (B x H x D) ca. 727 x 54 x ????? mm
Ø: 22,2 mm

Henvisning:
Tilbehørsstyrene leveres uden boring til fastgørelse af koblingsenheden. Disse er placeret forskellige steder alt efter motorcyklens model. Det er tilladt at bore i styret til fastgørelsen: Juster her det nye styr optimalt på køretøjet. Prøvemonter nu kontaktenheden. Sørg for, at der er frigang til tanken, når styret er drejet helt. Marker et hul til fastgørelsen, og bor dette i den ønskede diameter i styret. Ønsker du at undgå, at boret glider af det glatte rør under ombygningen, eller kommer du ofte til at "ramme forkert" under kørningen eller føres værktøjet skævt ind i emnet, kan du bruge LSL boreskabelonen, best.nr. 10005264 (se "Passende artikler") for at være helt sikker. Med skabelonen sker disse fejl ikke.

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar