LSL STYRBORESKABELON
LSL STYRBORESKABELON
LSL

LSL STYRBORESKABELON

22 MM BMW SPECIAL

Art. No. 10029094
|

10 Kundeanmeldelser

VUP 275,74 kr. 2
272,61 kr. 1
Beskrivelse

LSL STYRBORESKABELON 22 MM BMW SPECIAL

LSL boreskabelon til styr
Ønsker du at undgå, at boret glider af det glatte rør under ombygningen, eller kommer du ofte til at "ramme forkert" under opboringen eller føres værktøjet skævt, bør du bruge denne LSL boreskabelon. Så gøres alt helt sikkert og der sker ingen fejl.

Til metriske og tomme styr.

Ny: Specialversion til BMW

På de nye BMW-modeller holdes afbryderen fast af 4 mm skruer, som skrues gennem styret til modsatte side. Denne udformning er dog en større udfordring for monteringen af tilbehørsstyrene. Men LSL klarer nu dette med en ny udgave af LSL-boreskabelonen.

Boreskabelonen til BMW-styr har en 4 mm føringsbøsning og er udformet således, at styret kan bores igennem på den modsatte side. For at mekanikeren ikke rammer skabelonen med boremaskinen på den modsatte side under gennemboringen, opfanges boringen i en fordybning i boreskabelonen.

Boreskabelonen er fremstillet af ekstra solidt aluminium og er hård-eloxeret i antracit for at øge overfladens hårdhed; Boringen føres i en føringsbøsning på 4 mm diameter.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (10)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar