LSL FODHVILERHOLDERE
LSL FODHVILERHOLDERE
LSL FODHVILERHOLDERE
LSL FODHVILERHOLDERE
LSL

LSL fodhvilerholdere

Art. No. 60152099
|

3 Kundeanmeldelser

708,57 kr. 1
Beskrivelse

LSL fodhvilerholdere

LSL-fodhvilerholder UNIVERSAL:

Endelig den løsning, som flere har ventet på!
Et KLAPBART, UNIVERSALT fodhvilerled til fører eller passager.
Det drejer sig om en fræset fodhvilerholder af aluminium, som passer til LSL "Racing" og "Standard" fodhvilerlegeme (medfølger ikke; bestil i den ønskede farve; se: "Vi anbefaler til dette produkt"). Fodhvilerleddet fastgøres let med en M8-skrue. Det vil sige, at du kun skal lave en egnet 8 mm boring, hvorigennem skruen kan føres, så ledet kan fastgøres på det ønskede sted.
Ideelt som passagerfodhvilerholder, f.eks. når de originale fodhvilere fjernes ved ombygning af tilbehørsudstødnings- eller fodhvileranlægget.
Det er desuden et godt alternativ, når der ikke findes noget typebestemt LSL-fodhvilerled til din bike. Fjedre og skiver er fremstillet af rustfrit stål!

  • M8-fastgørelsesskrue
  • Passer til alle LSL-fodhvilerhuse
  • Fås i sølv- og sort-eloxeret
  • Leveres parvist

Dokumenter
Kundeanmeldelser (3)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar