TRW-BAGFORSÆNKNINGSKIT
TRW-BAGFORSÆNKNINGSKIT
TRW-BAGFORSÆNKNINGSKIT
TRW-BAGFORSÆNKNINGSKIT
TRW-BAGFORSÆNKNINGSKIT
TRW-BAGFORSÆNKNINGSKIT
TRW

TRW Lucas-bagforhøjelseskit

med typegodkendelse

Art. No. 10026230
|

34 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 671,26 kr. 2
fra 447,68 kr. 1
Beskrivelse

TRW Lucas-bagforhøjelseskit med typegodkendelse

TRW-bagforsænkningskit:

  • Ved hjælp af TRW-bagsænkningen kan også fuldvoksne sports- og turmotorcykler sænkes med enkle midler og lave omkostninger til en siddehøjde, der passer til korte ben.
  • Herved ændres den nederste forbindelse fra fjederbenet ved hjælp af to trekanter, to skubbestænger eller et afstandsstykke af specielt og i overfladen belagt stål. Hvilken version, der passer, afhænger af den pågældende motorcykel, men for alle design gælder følgende: På trods af den lille 30 til delvis 50 mm lavere siddehøjde bevares det centrale fjederbens fulde arbejdsgang.
  • Bagforhøjelseskittet produceres af rent rustfrit stål eller CNC-fræses ud af aluminium.
  • Der medfølger selvfølgelig en typegodkendelse gældende for Tyskland (ingen TÜV kræves) og en monteringsvejledning. Made in Germany.

Bemærk: Billedet (skubbestænger) er kun et eksempel.

Bemærk:
Du kan finde den relevante sænkning i millimeter for din model (målt på bagakslen) og evt. indskrænkninger under "Vigtige henvisninger" for den relevante artikel.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (34)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar