AKSELMØTRIKKER RU. STÅL
AKSELMØTRIKKER RU. STÅL
Pro-Bolt

Pro-Bolt metrisk akselmøtrik rustfri

af V4A

Art. No. 60901600
|

8 Kundeanmeldelser

fra 149,18 kr. 1
Beskrivelse

Pro-Bolt metrisk akselmøtrik rustfri af V4A

Hvis du gerne vil give en uanseelig komponent et æstetisk løft, så er Pro-Bolt højglans akselmøtrikkerne V4A af rustfrit stål et rigtigt godt valg. Udover den æstetiske gevinst giver skiftet også andre fordele.

Pro-Bolt akselmøtrikkerne er kendetegnet ved en fremragende styrke og en unik korrosionsbestandighed. Eller på godt dansk: De holder!

Leveringen omfatter en tube kobberpasta til smøring af skrueforbindelsen. Den forebygger, at møtrikkerne sætter sig fast, specielt ved forskellige materialekombinationer.

Vigtigt:
Styrehovedmøtrikkerne af let aluminium fås i samme størrelser som Pro-Bolt akselmøtrikkerne af rustfrit stål. Disse må dog aldrig bruges som erstatning for de originale akselmøtrikker. Det er af sikkerhedshensyn, for aluminiummøtrikkerne egner sig kun til ikke belastede skrueforbindelser.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (8)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar