MOTOGADGET MO.RELAY
MOTOGADGET MO.RELAY
Motogadget

MOTOGADGET MO.RELAY

STANDARD

Art. No. 10032483
|

2 Kundeanmeldelser

217,46 kr. 1
Beskrivelse

MOTOGADGET MO.RELAY STANDARD

Til en komplet opbygning af en ny bike eller til udvidelse af et lysanlæg, til langt lys, nærlys eller hornet - motorgadget har et meget lille relæ i høj kvalitet til dig, og den er egnet til styring af stort set alle forbrugere: motorgadget mo.relay.

Med dette relæ er det muligt at føre større arbejdsstrømme i nærheden af den enkelte forbruger. Fordele: Via tændingslåsen og/eller en styrkontakt kan der nu føres en svag styrestrøm. Du behøver ikke at frygte stærk strøm, som kan smelte kontakterne. Desuden sørger forringet effekttabt for, at belysningen eksempelvis er mærkbart lysere end tidligere.

Huset til mo.relay er drejet i fuld aluminium og sort-eloxeret. Det er fuldkomment vandtæt og vibrationsresistent.

Et centralt gevindhul på husets øverste flade gør en enkel montering mulig nærmest overalt, også ved montering af flere relæer.

  • Diameter uden kabel: 19 mm
  • Højde: 19 mm
  • Gevind i huset: M4
  • 20 ampere

Bemærk:

  • mo.relay er ikke egnet som knapstyring. Dette finder du under mo.unit.
  • mo.relay er ikke egnet som blinklysrelæ. Anvend hertil mo.flash, mo.wave, mo.stop eller - med knapstyring - mo.relay+.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (2)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar