MOTUL KÆDEFEDT
MOTUL KÆDEFEDT
Motul

MOTUL KÆDEFEDT

C5 CHAIN PASTE, 150 ML

Art. No. 10037940
|

16 Kundeanmeldelser

VUP 111,87 kr. 2
61,65 kr. 1
Grundpris: 1 l = 410,96 kr.1
Beskrivelse

MOTUL KÆDEFEDT C5 CHAIN PASTE, 150 ML

Kædepleje er en nødvendighed. Og specielt hos køretøjer med kædetræk. Dette er den eneste måde at få glæde af kædehjul, drivhjul og selvfølgelig selve kæden i lang tid. Snavs på vejen - kædesættets naturlige fjende - som ikke eller kun sjældent fjernes fra kæden, har en ødelæggende virkning på alle bevægelige, ikke indsmurte dele lige som en motorfræsemaskine. Med Motul C5 Chain Paste opnår du en sikker smøring og øger livslængden for dit
kædesæt.

C5 Chanin Paste er hvidt kædefedt og har en ekstremt høj vedhæftelse! Det betyder, at der næsten ikke er nogen afslyngning af kædefedt, selv ved høje hastigheder. C5 kædefedt er modstandsdygtigt over for vand og salte.

Kædefedtet påføres meget tyndt på hele kæden med penselhovedet efter en grundig kæderensning. Sørg for en tørretid på 10 minutter (sørg for at overholde den!).

Egenskaber:

  • Til standard-, O-, X- og Z-ringkæder
  • beskyttelse mod korrosion
  • fremragende krybeevne
  • høj vedhæftning
  • Tube med integreret penselhoved, ren påføring
  • Meget drøj, indeholder betydeligt flere aktive bestanddele end aerosol
  • Kan også bruges til bowdentræk og ledforbindelser
  • Indhold: 150 ml

Dokumenter
Kundeanmeldelser (16)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar