PHILIPS X-TREMEVISION H7
PHILIPS X-TREMEVISION H7
Philips

PHILIPS X-TREMEVISION H7

MOTO +130 % 55 W

Art. No. 10031138
|

10 Kundeanmeldelser

VUP 171,57 kr. 2
135,97 kr. 1
Beskrivelse

PHILIPS X-TREMEVISION H7 MOTO +130 % 55 W

Ekstra lys, ekstra lysstyrke, ekstra levetid.
Philips X-tremeVision moto pærer er de lyseste på markedet. De overstråler alle andre bilpærer og giver op til 130 % bedre lysstyrke samt en kraftig lysstråle med op til 130 meters rækkevidde. Sådan kan du se længere, reagere hurtigere og køre mere sikkert.

Egenskaber:

  • Op til 130 % lysere lys på vejen.
  • Op til 45 m længere udsyn (130 m)
  • 20 % mere hvidt lys (3700 K)
  • Maksimal levetid (pålidelig
  • levetid på op til 450 timer)

Fås også som et praktisk rejsesæt til en fordelagtig pris. (art.nr. 10031132 plastboks med Philips X-tremeVision moto H7, en 21/5 W, en baglys-, bremselys- og en W5W positionslys-pære samt en 10A-sikring).

Bemærk:
På grund af den stærkere opvarmning af denne kraftige halogenpære må du under ingen omstændigheder berøre glasset med den bare hånd ved monteringen - hudfedt og snavs hindrer varmeafgivelsen og ødelægger pæren for hurtigt. Tag derfor udelukkende fat i pæren med en ren, fedtfri klud (f.eks. papirserviet) under monteringen.
Du kan opnå en ekstra lang levetid for pærerne på køretøjet ved at montere en billig elektronikbeskytter, der forebygger spændingsspidser på komponenter.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (10)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar