PROCYCLE

Procycle dækspray 400 ml

Art. No. 10004874
(37)

Grundpris: 1 l = 92,83 kr.
37,13 kr.1
Levering af denne artikel i det land, du har valgt, er desværre ikke mulig.
Levering ikke mulig

Udfyld det markerede felt.

Uden omkostninger til forsendelse fra 1.000,00 kr.
2 års returret
Gratis returnering
Beskrivelse

Procycle dækspray 400 ml

Og nu også det: dækket er fladt! Ingen grund til bekymring, her kan du straks få hjælp af Procycle dækspray. Udbedrer hurtigt, ordentligt og uden besvær små dækskader uden at hjulet skal demonteres. Den særlige recept forsegler huller i dækket, samtidig med at dækket pumpes op igen ved hjælp af trykgas.


Procycle dækspray egner sig til alle typer dæk (med og uden slange) på f.eks. cykler, motorcykler, personbiler, autocampere etc. Den er latex-baseret og er derfor absolut uskadelig for dæk og fælge. Bør ikke mangle på nogen tur! Frostsikker ned til -5°C!

Produceret og fyldt i Tyskland af mærkevareproducent.

Indhold: 400 ml

Efter brug køres langsomt til nærmeste værksted, hvor dækket udskiftes. Sprayen er ikke beregnet til brug over længere tid

Anvendelse:

Fjern om muligt det fremmedlegeme, der har forårsaget skaden. Ved temperaturer under 5 grader celsius skal sprayen varmes op først, f.eks. inde under jakken, i mindst 2 min.

Tøm dækket helt for luft. Bring dækventilen i halv fælghøjde. Ryst spraydåsen kraftigt i mindst 1 min. Tag så beskyttelsesdækslet af dysen. Skru forbindelsesstykket i enden af den transparente slange fast på den rengjorte dækventil. Hold spraydåsen lodret, og tryk med pegefingeren dysen kraftigt nedad, indtil dækket er pumpet op igen.

Kør forsigtigt videre med lav hastighed (maks. 50 km/t), så produktet kan fordele sig regelmæssigt inde i dækket. Kør direkte til nærmeste autoriserede værksted, og få det defekte dæk skiftet - sprayen er ikke beregnet til brug over længere tid!

Under kørslen skal du jævnligt kontrollere, om dækket holder trykket; kør forsigtigt og efter forholdene. Skal du tilbagelægge en længere strækning med det defekte dæk, skal du så vidt muligt efter 10 km tømme gassen fra dæksprayen ud af dækket og pumpe det op med luft på normal vis.

Anvend ikke sprayen, hvis ventilen er defekt, eller hvis der er tale om større skader, som f.eks. en revne på langs af dækket/slangen. Sprayen kan kun tætne punktuelle skader (f.eks. et hul forårsaget af søm).

Farligt. Yderst brandfarlig aerosol. Beholder under tryk: kan sprænges ved opvarmning.

Dokumenter (1)
Kundeanmeldelser (37)
Alle varianter
Aktuel kalenderuge:
Stand:
Produkt Art. No. Leveringsmulighed Pris Aktioner
PROCYCLE DÆKSPRAY - INDHOLD: 400 ML Art. No.: 10004874 Leveringsmulighed:
Levering af denne artikel i det land, du har valgt, er desværre ikke mulig.
Levering ikke mulig
Pris : 37,13 kr. 1 Grundpris:
1 l = 92,83 kr.1
Aktioner: