BOG-JAKOBSWEG REJSEROMAN
BOG-JAKOBSWEG REJSEROMAN
Highlights Verlag

BOG-JAKOBSWEG REJSEROMAN

216 SIDER

Art. No. 10053732
|

1 Kundeanmeldelse

73,88 kr. 1
Beskrivelse

BOG-JAKOBSWEG REJSEROMAN 216 SIDER

Rejseromanen "Jakobsweg" - En pilgrim på motorcykelsadel.

  • Er livet stilstand eller forandring? Forandring, siger Holger Janke. Han river fem uger ud af kalenderen, kører med sin Enduro-motorcykel på den historiske Jakobsvej fra Hamborg gennem Schweiz til Santiago de Compostela og kører derefter tilbage gennem Frankrig og hjem igen.
  • På denne 7.000 kilometer lange rejse oplever han alt, hvad motorcykelkørsel og pilgrimsrejse har at byde på. I Alperne bliver han gennemblødt af aprilregnen, i Pyrenæerne farer han vild i sneen og de smalle vandrestier på vej til Santiago de Compostela lærer ham, at Caminoen har sine helt egne love. Og at en motorcykelpilgrim trods sine groft profilerede Enduro-dæk sommetider ikke kan komme længere. På ensomme veje kører Holger Janke gennem fantastiske bjergområder, kommer gennem pittoreske småbyer, overnatter i hyggelige refugier, lærer vidunderlige mennesker og ikke mindst sig selv at kende.
  • Denne bog handler ikke kun om motorcykelkørsel og om pilgrimme. Den handler også om livet. Om vores hverdag, om vores tanker, om vores ønsker og længsler, men også om vores angst. Det er en roadmovie for motorcyklister, en rejsebog til Camino-fans og en ledsager i - næsten - alle livets situationer.
  • 216 sider, 35 farvefotos, paperback

Dokumenter
Kundeanmeldelse (1)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar