FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
FEHLING STYR MED STIVER
Fehling

FEHLING STYR MED STIVER

25,4 MM/BORINGER SORT

Art. No. 60900001
|

4 Kundeanmeldelser

VUP 900,88 kr. 2
671,56 kr. 1
Beskrivelse

FEHLING STYR MED STIVER 25,4 MM/BORINGER SORT

Fehling genkalder de "gode, gamle dage" med 40th-style styret for det klassiske "Hollywood" Harley-styr. Dette styr er en autentisk genskabelse fra 40erne, passende til styrholdere på 1 tomme diameter. Med greb af samme stil fremkalder de den vigtige oldschool look på Twincams og Cruiser af nyere årgange og ser selvfølgelig også bare suverænt ud på en ægte oldtimer.

Med en højde på 60 mm og en bredde på 880 mm og en behagelig forkrøpning opnås en perfekt håndtering og bekvem kørsel både til hverdag og på lange ture. Stålrørsstyrene har HD-kabelfordybning med boringer til kablernes gennemføring og er dermed perfekt egnet til en skjult montering af armaturkablerne.

  • Kan leveres i: sort og krom
  • Mål i mm (B x H x D): 880 x 60 x 200
  • Diameter: 1 tommer (25,4 mm)
  • 3 langhuller til udlægning af kabel indvendigt
  • med "Harley-fordybning" til HD-modeller fra 82-
  • Teknisk synsrapport fra det tyske institut for tekniske kontroller for køretøjer, "Gesellschaft für Technische Überwachung mbH"

Godt at vide:

"HD-kabelfordybningen" er en bule på undersiden af styrenderne. Denne er nødvendig på Harley-Davidson modeller fra år.82, så styrets kabler ikke kommer i klemme mellem styret og armaturerne. Fordybningen indskrænker ikke styrets brug på køretøjer af andre fabrikater eller på Harleys fra før 82 og ses ikke af føreren.

Den tekniske synsrapport er en hjælp for at kunne foretage en indføjelse via en individuel godkendelse iht. § 21/§19.2 i den tyske lov om køretøjer ("Strassenverkehrs-Zulassungs-Ordnung"). Den tekniske synsrapport udfærdiges efter de samme kontrolbestemmelser som for en kontrol- og afprøvningsproces af ibrugtagne køretøjer med konstruktive ændringer men uden reference til et køretøj. Prøvningsinstansen er i dette tilfælde ansvarlige for kontrollen af de monterede dele. I de gamle delstater må KUN TÜV foretage den individuelle godkendelse, i de nye delstater KUN Dekra. Indføjelse af en individuel godkendelse er en proces, der er besluttet og godkendt af myndighederne. Den tekniske synsrapport er en hjælp til den individuelle godkendelse.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (4)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar