T&T STYREHOVEDUR BULLET
T&T STYREHOVEDUR BULLET
T&T STYREHOVEDUR BULLET
T&T STYREHOVEDUR BULLET
Tumbleton and Twist

T&T STYREHOVEDUR BULLET

MED STYRHOLDER

Art. No. 10034913
|

18 Kundeanmeldelser

335,74 kr. 1
Beskrivelse

T&T STYREHOVEDUR BULLET MED STYRHOLDER

T&T styrehovedur bullet med styrholder

Dette analoge ur i et aluminiumhus med den smukke massive aluminiumholder passer både til styr i tommemål og til 22 mm styr på grund af det todelte klemmestykke. På denne måde er det altid inden for synsvidden og pryder dit cockpit.

  • Mål ur uden holder (Ø x H): ca. 40 x 33 mm
  • Ø talskive: ca. 30 mm
  • Passer til tommestyr og 22 mm styr
  • Vandtæt og modstandsdygtig over for vibrationer
  • Bemærk: For at garantere dette urs vandtæthed sidder urværket i et beskyttet og lukket hus. Et batteriskift bør kun foretages af en urmager, da urets vandtæthed kun kan garanteres og eventuelle beskadigelser af glasset kun kan undgås på denne måde.

For at indstille uret skal du skrue skrueringen af sammen med glasset af koppen og tage uret ud. Træk kronen et stykke ud, og indstil det ønskede klokkeslæt. Efter indstillingen af klokkeslættet skal du trykke kronen helt ind igen.

DPA Registreringsnummer: CVR 301232547

Dokumenter
Kundeanmeldelser (18)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar