VENTILSLIBEPASTA
VENTILSLIBEPASTA
Teroson

VENTILSLIBEPASTA

TEROSON VR2200 100 ML

Art. No. 10004002
|

2 Kundeanmeldelser

VUP 253,66 kr. 2
239,92 kr. 1
Grundpris: 1 l = 2.399,20 kr.1
Beskrivelse

VENTILSLIBEPASTA TEROSON VR2200 100 ML

Ventiler er en fantastisk opfindelse, og man møder dem overalt og hyppigt. Vandhane, varmeventil, grill-gasflaskeventil, dækventil og i en motors forbrændingskammer. Motorventiler åbner og lukker forbrændingskamrene til brændstofblandingen eller udstødningen.

For at gøre dette korrekt, skal ventilerne være rene og holde tæt. Er de ikke det, er der fare for, at ydelsen falder betydeligt. Er det tilfældet, hjælper det kun at afmontere dem og behandle dem med Teroson ventilslibepasta (grov/fin). Er ventilerne totalskadet, anvendes midlet også til slibning af de nye.

Denne pasta røres let fortyndet med klart vand og anvendes. Den imponerer med sin gode hæfteevne på de flader, der skal slibes, kan dog let skylles af.

Indhold: 100 ml.

Godt at vide:
Ventilslibestavssættet (best.-nr. 10003561) egner sig fremragende til professionel slibning af ventilerne

Dokumenter
Kundeanmeldelser (2)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar