WALTHER TFW 1 FOLDEKNIV
WALTHER TFW 1 FOLDEKNIV
Walther

WALTHER TFW 1 FOLDEKNIV

INKL. LÆDERHYLSTER

Art. No. 10041520
|

Ingen bedømmelser endnu.

VUP 298,13 kr. 2
223,51 kr. 1
Beskrivelse

WALTHER TFW 1 FOLDEKNIV INKL. LÆDERHYLSTER

Hvis du ofte er on- og offroad på din motorcykeltur, så er en ordentlig kniv en vigtig ledsager. Som for eksempel Walther *TFW 1*. "Traditional Folder Wood 1" indbyder med sin klassiske, livlige art og forarbejdningen af høj kvalitet til alle former for aktivitet i naturen. Spearpoint-bladet af førsteklasses AUS8-stainless-stål stråler med en flot satin-finish og låses sikkert fast med en Linerlock-lås. En ekstra låsesikring til lineren garanterer, at kniven ikke kan foldes utilsigtet ud. En flot detalje er zebratræet på skaftet, som giver kniven i stål en behagelig og elegant grebsflade. Placerer du din Walther *TFW 1* i læderhylsteret i dit bælte, er den straks klar til brug.

Tekniske data:

  • Blad: AUS8-stainless steel
  • Bladlængde: 92 mm
  • Lås: Linerlock
  • Bladform: Spearpoint
  • Hylster: Ægte læder
  • Samlet længde: 225 mm
  • Vægt: 232 g
Vigtige henvisninger:
I henhold til § 42a i den tyske våbenlov er det forbudt at besidde følgende genstande i Tyskland: Slag- og stødvåben, knive (enhåndsbetjente knive), der kan åbnes med én hånd, faststående knive med en bladlængde på over 12 cm. Det er dog tilladt at besidde dem, såfremt der foreligger en berettiget interesse. Der foreligger særligt en berettiget interesse, hvis genstandene besiddes i forbindelse med udførelsen af et erhverv, pleje af en tradition, dyrkelse af sport eller et generelt anerkendt formål.

For udlandsrejsende:
Før du påbegynder en rejse til andre lande, skal du informere dig om de bestemmelser, der gælder for besiddelse af knive der. Udenlandske love kan afvige betydeligt fra den tyske retspraksis. Overtrædelser straffes til dels med en betydelig bødestraf eller endda frihedsstraf!

Angående bestillinger fra andre lande end Tyskland:
Informér dig før din bestilling om de gældende lovmæssige bestemmelser om import og besiddelse af enhåndsbetjente eller faststående knive. Overtrædelser straffes til dels med en betydelig bødestraf eller endda frihedsstraf!

Læs også sikkerhedsanvisningerne i området "Dokumenter".

Dokumenter
Kundeanmeldelser
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar