VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
VANUCCI MERINO
Vanucci

Vanucci Merino funktionsbukser

Art. No. 210004
|

18 Kundeanmeldelser

Størrelsestabel
VUP 522,31 kr. 2
447,68 kr. 1
Beskrivelse

Vanucci Merino funktionsbukser

Nyd din yndlingshobby også i køligere årstider. F.eks. en dejlig tur på en frisk, gylden oktober morgen gennem landskaber klædt i efterårsfarver. Hvordan? Er det for koldt på motorcyklen? Nej da, der findes jo Vanucci *Merino*. Det er funktionsundertøj i høj kvalitet af fin merinould. Det føles i køligere temperaturer fantastisk varmt og blødt på huden. Når vejret er varmere, absorberer materialet sved og har en kølende effekt.

Komfort/udstyr:

  • blødt, kærtegnende
  • holder på kropsvarmen også i vådt vejr
  • åndbar
  • smudsafvisende
  • lugtabsorberende
  • hurtigtørrende
  • optager overskydende kropsvarme
  • plejelet
  • krølfrit

Materiale:

  • 100 % uld (merino)

Godt at vide:
Merino-fåreuld består af særligt fine fibre. Det er flere gange tyndere end fibrene fra andre får. Dertil kommer en stærk krølfiberstruktur. Der kan således fremstilles stoffer af merinofibre, der føles ekstremt bløde og ligger uforligneligt behageligt ind til kroppen. Merinoulden er meget luftig takket være krølfibrene, således at den har en stærkt isolerende virkning og holder dig varm selv i frostvejr. Men materialet har derudover yderligere ønskværdige egenskaber. Det er af natur meget åndbart, smudsafvisende og hurtigtørrende. Æggehvidemolekylerne i merinofibrene (keratin) nedbryder lugtdannende bakterier (sved). Desuden kan ulden optage en høj andel af sin egen vægt i væske, uden at den føles vådt, og uden at miste sin varmevirkning - helt i modsætning til eksempelvis bomuld. Det er alt sammen egenskaber, der taler for at gå med funktionsundertøj af merinould.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (18)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar