BREMBO BREMSEBELÆG. BAG
BREMBO BREMSEBELÆG. BAG
BREMBO BREMSEBELÆG. BAG
BREMBO BREMSEBELÆG. BAG
Brembo

BREMBO BREMSEBELÆG. BAG

ORGANISK, TGK, 07BB20CC

Art. No. 10047668
|

55 Kundeanmeldelser

Vigtige henvisninger

OEM-bremsebelægning (køretæøjet er fabriksmonteret med Brembo bremsekaliber og belægninger) herved bortfalder mærkning med KBA nummer.

Find din motorcykel:
VUP 246,19 kr. 2
193,96 kr. 1
Beskrivelse

BREMBO BREMSEBELÆG. BAG ORGANISK, TGK, 07BB20CC

Bremsebelægningerne på din motorcykel er slidt ned? O.k., så er det på høje tid at skifte dem ud! For eksempel med Brembo bremsebelægninger.
Alle organiske bremsebelægninger fra Brembo, førende på verdensmarkedet for bremsesystemer, fremstilles af en helt speciel blanding af harpiks som bindemiddel, metaller, smøremidler og slibemidler. Og selvfølgelig har Brembo belægningerne typegodkendelse for Tyskland.

De højt ydende Brembo bremsebelægninger lever op til de højeste krav, der kan stilles til bremseydelse og er ideelle til normal bremsedrift i trafikken, ved overvejende "kolde" bremser (omkring 300 °C).

  • God skivekompatibilitet - kan anvendes på alle stålskiver
  • Prisen gælder pr. sæt for en bremseskive
  • KBA-nummeret på bagpladen fra det tyske forbundskontor for motorkøretøjer er garant for typegodkendelsen for Tyskland

Hvad du absolut bør se: Louis Video *How To: Skift bremsebelægninger*. Med vores tips og idéer bliver det til den rene barneleg!

Godt at vide:
Alle bremsebelægninger kræver omhyggelig indkøring. Brems først med et let tryk, og lad så bremserne køle af. Indkøringstiden afhænger af den pågældende belægningsblanding - organiske belægninger kræver længere indkøringstid end sinterbelægninger.

Liste over kompatible motorcykler

Dokumenter
Kundeanmeldelser (55)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar