SAITO BREMSEBELÆG. SINTER
SAITO BREMSEBELÆG. SINTER
Saito

SAITO BREMSEBELÆG. SINTER

HONDA DIVERSE

Art. No. 10044376
|

75 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
186,49 kr. 1
Beskrivelse

SAITO BREMSEBELÆG. SINTER HONDA DIVERSE

Kører du ofte på din motorcykel med højere hastigheder og udsætter dine bremser for kraftig belastning, anbefaler vi varmt Saito sintermetal-bremsebelægningerne i samme kvalitet som originaludstyret. Der er her tale om højt ydende bremsebelægninger, som fremstilles af en globalt velrenommeret mærkevareproducent, og som forhandles eksklusivt af Louis. Lignende sinter-bremsebelægninger finder også anvendelse inden for racersporten.

  • Høj bremseydelse
  • Ekstrem temperaturbestandighed
  • Kort indkøringstid
  • Optimale friktions- og decelerationsværdier
  • Fremragende vådbremseegenskaber
  • Minimal slitage af bremseskive
  • Made in EU

Selvfølgelig med typegodkendelse for Tyskland. Du finder de respektive KBA-numre på bagsiden af bremsebelægningen fra det tyske forbundskontor for motorkøretøjer.

I dokumentsektionen har vi anført Saito bremsebelægningernes nøjagtige mål.

Prisen gælder pr. sæt for en bremseskive; forefindes 2 skiver, skal der bestilles 2 stykker.

Hvad du absolut bør se: Louis Video *How To: Skift bremsebelægninger*. Med vores tips og idéer bliver det til den rene barneleg!

Vigtigt:
For at undgå, at de nye belægninger hyler, når de er blevet monteret, anvendes keramikpasta til sinter-bremsebelægninger og til køretøjer med ABS. Pas på, at pastaen ikke kommer på belægningen! Mere effektiv og renere i brug end kobber- eller keramikpasta er antihylefolie (10004371), som klæbes på bagsiden af belægningen. Den egner sig til bremsesystemer med og uden ABS og såvel til sinter- som organiske belægninger.

Bemærk sikkerhedsanvisningerne uden på emballagen og forskrifterne fra køretøjets producent. Montering af bremsebelægninger, der ikke passer, kan føre til svære skader på dit køretøj. Montering kræver teknisk forhåndskendskab, ellers skal arbejdet overlades til en fagmand.

Bemærk: Sintermetal-bremsebelægninger kan benyttes på alle stålbremseskiver. Ved støbte bremseskiver skal du være opmærksom på producentens oplysninger og TÜV-godkendelsen eller typegodkendelsen.

Godt at vide:
Sintring er en særlig fremstillingsmetode. Op til 15 forskellige pulverformige metaller komprimeres under høj varme (op til 1000 °C) og tryk. Resultatet er en særdeles solid belægning og en praktisk taget uadskillelig forbindelse til holdepladen.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (75)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar