TRW-BREMSELEDNINGSKIT
TRW-BREMSELEDNINGSKIT
TRW-BREMSELEDNINGSKIT
TRW-BREMSELEDNINGSKIT
TRW

TRW-BREMSELEDNINGSKIT

FORREST MCH 478 V2

Art. No. 10045794
|

82 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
835,43 kr. 1
Beskrivelse

TRW-BREMSELEDNINGSKIT FORREST MCH 478 V2

Sikkerhed, levetid, optimering af bremseegenskaberne - TRW bremseledninger til de forreste bremser er stålflexledninger, der netop repræsenterer disse egenskaber. Disse ledninger er en intelligent løsning, made in Germany.

  • Stålflexledningernes tilslutninger kan drejes
  • Stålflexledningerne er forsynet med en transparent kappe
  • Markant forbedring af bremsens trykpunkt og respons
  • Tilslutningernes standardfarve er titan
  • Stålflexbremseledningerne er sammensat som færdigt sæt pr. aksel
  • Længere skifteinterval for bremsevæske muligt
  • Stålflexledningerne leveres med tætninger. Hulskruerne skal i givet fald bestilles separat (se anbefalinger til dette produkt)
  • Med typegodkendelse for Tyskland, ledningerne er mærket med et KBA-nr. (fra det tyske forbundskontor for motorkøretøjer)

For øvrigt:
I Tyskland er TRW førende på markedet for stålflexledninger og yder langtidsgaranti på materialet og forarbejdningen. Hver ledning er forsynet med et registreret, fortløbende nummer og en produktionskode.

Bemærk: I dokumentsektionen har vi stillet en monteringsvejledning og typegodkendelse for Tyskland til rådighed, som kan læses og udskrives i PDF-format.

Monteringsanvisninger:
Nogle motorcykler har som standard en fast sammensvejset fordeler monteret. Denne kan ikke længere anvendes i forbindelse med stålflexledninger. Ved disse modeller leverer vi et 2-delt kit, hvor to ledninger fastgøres til håndpumpen vha. en vedlagt dobbelt hulskrue.

Liste over kompatible motorcykler

Dokumenter
Kundeanmeldelser (82)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar