SAITO GEL-BATTERI
SAITO GEL-BATTERI
SAITO GEL-BATTERI
SAITO GEL-BATTERI
Saito

SAITO GEL-BATTERI

YTX12-BS 12V/10AH SAE170A

Art. No. 10036854
|

43 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 360,00 kr. 2
298,43 kr. 1
Beskrivelse

SAITO GEL-BATTERI YTX12-BS 12V/10AH SAE170A

Saito GEL-startbatterierne giver din motorcykel præcis det, du ønsker: masser af kraft med lidt vedligeholdelse og i lang tid. Det er konceptet bag saito GEL-startbatterier. Og det virker! Rigtig startkraft med minimal selvafladning til en fordelagtig pris gør saito GEL-startbatterier til det perfekte alternativ til konventionelle startbatterier.

  • batterivæsken er bundet i et gelstof
  • kabinettet er hermetisk forseglet og tæt, og er derfor uafhængigt af position under installationen
  • giver en bedre startydelse end konventionelle startbatterier
  • minimal selvafladning
  • meget lang levetid

Levering:
1 x saito GEL-startbatteri inklusive skruer, møtrikker, hvis det er nødvendigt, samt en detaljeret brugsanvisning.

Vær opmærksom på de følgende instruktioner nu, så du slipper for besværlig start og andre ubehagelige ting senere hen: Hvis du ikke finder det rigtige saito GEL-batteri til dit køretøj med det samme, kan du kigge under "min cykel" eller alle varianter. Som udgangspunkt er den korrekte batteritype til din motorcykel specificeret på fabrikken - så hvis du ikke er helt sikker, er det normalt nok at kigge i brugervejledningen eller på betegnelsen på dit gamle batteri.

TIL DIN ORIENTERING:
Vedligeholdelsesfrie gel-batterier er fuldstændig forseglede. Selv om batterier af denne type også leveres med en forudopladning, skal de være fuldt opladet før montering, og der må kun anvendes specielle opladere, der er egnede til GEL-batterier.

VIGTIG MEDDELELSE:
Før montering skal du kontrollere, at batteriet passer ind i dit køretøj (dimensioner), at polerne er placeret korrekt, og at spænding (V) og kapacitet (Ah) er korrekte. Læs indlægssedlen og sikkerhedsinstruktionerne omhyggeligt.

GODT AT VIDE:
saito GEL-batterier kan tåle en generatoropladningsspænding på op til 14,35 volt i køretøjet og kan derfor ofte, men ikke altid, anvendes som erstatning for standard- eller mikro-fleece-batterier. Det er bedst at bruge et voltmeter på dit køretøj for at kontrollere, hvor mange volt spændingsregulatoren/alternatoren leverer til batteriet, når du kører i tomgang. Vi har bestræbt os på ikke at opføre GEL-batterier i cykeldatabasen for køretøjer, hvis spænding er over grænsen på 14,35 volt.

Du kan finde flere oplysninger i vores dokumentsektion.

Liste over kompatible motorcykler

Dokumenter
Kundeanmeldelser (43)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar