LOUIS VCI-FOLDEGARAGE
LOUIS VCI-FOLDEGARAGE
Louis

Louis VCI-foldegarage

KORROSIONSBESKYTTELSE

Art. No. 10011346
|

113 Kundeanmeldelser

fra 298,43 kr. 1
Beskrivelse

Louis VCI-foldegarage KORROSIONSBESKYTTELSE

Nu kan du pakke den ind! Her er foldegaragen til alle, der ønsker at parkere deres bike om vinteren eller at deponere den rigtigt i længere tid. Louis præsenterer: VCI-foldegaragen. Forbedret i forhold til den tidligere version.

Næsten alle motorcykler står godt beskyttet og beskyttet mod kondensvand som følge af temperaturudsving og klimaændringer i denne enestående garage. Det ugiftige VCI-virksomme stof (volatile corrosion inhibitor), der findes indvendige steder, opbygger i løbet af få timer en beskyttende atmosfære, der effektivt forhindrer, at rust opstår på metalliske materialer. Selv vanskeligt tilgængelige steder på din motorcykel konserveres optimalt. I denne forbindelse forholder det virksomme stof sig absolut neutralt i forhold til materialer som f.eks. gummi, lak på køretøjet. Stoffet virker i op til 24 måneder, hvis der kun åbnes få gange vha. den forbedrede glidelås. Når MC pakkes ud, forsvinder det virksomme stof fra alle køretøjets dele, uden at der efterlades rester. En besværlig og tidskrævende rengøring af motorcyklen, som er nødvendig, hvis der bruges traditionelle korrosionsbeskyttelsessprays, er ikke nødvendig.

  • Materiale: 100% PE med integreret VCI-film.
  • Størrelse: S-L:

Længde: 280 cm, højde: 200 cm.

  • Størrelse: XL-2XL:

Længde 320 cm, højde: 230 cm

Henvisning til regenereringen:
Efter 2 års brug kan hættens funktion til enhver tid fornys ved at bruge en VCI-Emitter (best.nr. 10008315+10008316), der kan bestilles separat.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (113)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar