WIRTH GAFFELFJEDRE
WIRTH GAFFELFJEDRE
Wirth Federn

Wirth progressive gaffelfjedre

Art. No. 10045856
|

103 Kundeanmeldelser

Find din motorcykel:
VUP 970,06 kr. 2
fra 872,30 kr. 1
Beskrivelse

Wirth progressive gaffelfjedre

Der er kun en mening om disse progressive gaffelfjedres kvalitet og funktion til motorcykler fra Wirth. De har altid været de bedste. Og det er de stadig! Især i den nyeste, polerede udgave. Der er faktisk "ingen" friktion i teleskopgaflernes ben og dermed heller ingen "støj", selv under hårdere kørsel.

Med de progressive gaffelfjedre fra Wirth er din teleskopgaffel endelig sådan, som du altid har ønsket dig det: Gaflerne reagerer perfekt og bliver hårdere jo kraftigere belastning de udsættes for. De vugger ikke længere for meget under en opbremsning og sørger for en dejlig smidig kørsel. Lette ujævnheder udglattes, hårde stød opfanges perfekt.

Wirth gaffelfjedre er fremstillet af et poleret specialstål med komprimeret overflade og er perfekt tilpasset den pågældende køretøjstype og fås til mange forskellige køretøjer.

  • Bedre kontakt med kørebane, reagerer mere behageligt
  • Intet gennemslag, mindre bremsedyk
  • Du skal ikke længere ærgre dig over rodeoture med dine gamle, lineært affjedrede gafler.
  • Den hidtidige luftstøtte fjernes
  • Er nemt at montere selv
  • Med typegodkendelse for Tyskland

Bemærk:
I modsætning til hvad eventuelle anvisninger fra køretøjsproducenter siger, behøver Wirth gaffelfjedre gaffelolie med viskositeten SAE 10W.
Der findes nogle enkelte undtagelser, som udtrykkeligt nævnes, hvor Wirth anbefaler brug af gaffelolier med viskositeten SAE 15W.

Dokumenter
Kundeanmeldelser (103)
Alle varianter
Har du spørgsmål?

Du har et almindeligt spørgsmål, du har et spørgsmål til din bestilling, du vil kritisere noget, eller du vil bare sige din mening? Vi vil gerne hjælpe dig.

Personlige oplysninger

Jeg har et spørgsmål ...

Vælg en option

Vælg en kontaktmulighed

Vælg en option

Tidsrummet, du har angivet, er ugyldigt. Korriger venligst tidsangivelsen.

mellem

kl.
og

kl.

Ved at indsende formularen accepterer du behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

+500 mærker
2 års returret
Hurtig levering
Gratis returnering
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar