AIRBAG-SYSTEMER TIL MOTORCYKELFØRER

Det bedste inden for moderne sikkerhedsteknologi

Airbag-Westen und Systeme

Maksimal beskyttelse ved maksimal komfort

Airbagsystemer har i lang tid været standard i biler. Og der er sikkert ingen i dag, der ville købe en ny bil uden airbags. Selv motorcykelførere behøver nu heller ikke at give afkald på denne ekstra sikkerhed, som teknologien nu byder på.

De første (mekaniske) systemer kom på markedet ved årtusindskiftet. Siden da har teknikken udviklet sig enormt: airbags er blevet hurtigere, mere pålidelige og bedre, den beskyttende virkning kan faktisk ikke sammenlignes med normale beskyttere. Derudover beskytter moderne airbagveste en væsentlig større del af kroppen end de normale rygbeskyttere: skuldre, nøgleben, ribben, nyrer og de indre organer i bryst og øvre del af maven.

Der er p.t. to systemer på markedet (som fås hos Louis): mekaniske og elektroniske airbagveste. Den mekaniske udløsning sker med en udløsersnor, der er forbundet med motorcyklen. Denne udløser en CO2-patron lynhurtigt. I den elektroniske variant giver bevægelsessensorer signalet til en udløsning. Luftkamrene fyldes her lige som i en bil af særlige argon-gaspatroner.

Bemærk: da Alpinestars Tech-Air systemer er meget komplekse, forudsættes en grundigt vejledning af vores personale, der har modtaget en særlig instruktion af producenten. I hvilke filialer dette er muligt, ser du i den tilhørende detaljeside for produktet.

Alpinestars Tech-Air Street-e

Alpinestars Tech-Air Street er den komplet integrerede løsning til en maksimal sikkerhed OG maksimal komfort til ture og i hverdagen. Airbagvesten lynes ganske enkelt sammen med en brugbar tekstiljakke og man tager derefter begge på sammen. Dermed sikres det, at airbaggen kan udløses helt i nødstilfælde.

Flere informationer

Alpinestars Tech-Air Street-e
Alpinestars Tech-Air 5

Alpinestars Tech-Air 5 er den billigere, universelle løsning, som ikke kun kan bruges på en bestemt jakkemodel. Den har plads under alle ikke for snævre (tekstil-)jakker, men højst sandsynligt ikke under en sportslig, tætsiddende læderjakke. Derfor bør Tech-Air 5 ubetinget prøves sammen med den jakke, der skal bruges.

Flere informationer

Alpinestars Tech-Air 5
Alpinestars Tech-Air 5

Held 6449 Air Vest

Held Air Vest kan bruges over jakken og er dermed uafhængigt af jakken nedenunder og kan således bruges universelt. Den kræver heller ingen kompliceret elektronik og har derfor intet batteri, der skal oplades regelmæssigt.

Flere informationer

Held 6449 Air Vest

Hvilken airbagvest til hvem?

Vi har lavet en oversigt, så du bedre kan se, hvilken vest der ville være den bedste til dig. Her kan du også hurtigt sammenligne produkternes egenskaber.

iconSammenlign produkter