MC-tøj til kvinder 

For at du altid føler dig tilpas og sikker på din motorcykel. 

Stilfuld og moderne 

Både som passager eller motorcykelfører, fornuftigt udstyr er altid vigtigt. Louis har et stort udvalg af både moderne men også funktionelt MC-tøj.Kvindernes bikerverden
Tips til pasformen

Tips til pasformen

Hvorfor det kan betale sig at bruge særlige damesnit på tøjet:

(A) Størrelse: kvinder er normalt ikke kun mindre end mænd, de har jo også en anden figur. Derfor er det vigtigt at kontrollere beskytternes placering, når tøjet prøves.

(B) Bryst: jo mere sportslig, dvs. tætsiddende læderjakken er, desto mere vigtig er jakkens form på brystkassen.

(C) Talje: damejakker, der passer til taljen, passer ikke kun bedre, de ser også bedre ud. Husk på rygbeskytteren, når tøjet prøves!

(D) Hofte: hoftebeskyttere fylder mere. Kan du ikke lide det, kan du selvfølgelig fjerne dem. Men du giver så også afkald på mere sikkerhed.

(E) Længde: MC-bukser skal være "for lange", for at de sidder korrekt på maskinen. Sig dig helst op på motorcyklen, når du prøver bukserne.

Læder i regn

"Lædertøj klarer også et regnskyl, hvis det er godt imprægneret. Planlægger du længere ture, bør du ikke glemme en regnbeskyttelse. De forede regnsæt fra Proof er perfekte til kolde og våde dage."

Linde

Linde

Kvalitetssikring

"Design, pasform, materiale, forarbejdning - vores beklædningsspecialister har tænkt på det hele. For at sikre, at du bliver tilfreds".

#BIKERATHEART


Læder

Se helt sikkert godt ud

Læder og motorcykel - det passer bare sammen med kvinder. Alt efter om du kører en klassiker, en naked bike, en chopper eller en racer, med læderjakke og -bukser ser du altid godt ud. Den seje læderjakke passer selvfølgeligt også til MC-jeans. Læder har derudover den særlige egenskab, at det tilpasser sig din kropsform og med tiden bliver en del af dig. Du skal dog jævnligt behandle dit lædertøj med plejemiddel til læder, så du får længe glæde af tøjet.

Læder
Læder

Tekstil

Så alsidigt som aldrig før

"Aldrig før var tekstilt MC-tøj til kvinder så alsidigt og facetrigt."

Både til rejser eller racerløb, til byturen eller tur gennem terrænet, til en tur om sommeren eller rejse i andre lande og kontinenter: der er udstyr til alt og ethvert behov. Lige fra denim-jeans til hightech-fiber MC-dragter, fra specialister til universaltalenter - et utroligt stort udvalg af muligheder. Og Louis har et enormt stort udvalg til dig. 

SEGURA

Reliably cool

SEGURA

Læderkombier

Den sportslige variant

Tætsiddende, som en ny hud - især, når det går noget hurtigere i sving, er læderkombier også det første valg hos kvinder. Da læder bliver mere smidigt med tiden og tilpasser sig kroppens form som intet andet materiale, må den nye kombi gerne sidde noget mere "stramt".

Læderkombier
Læderkombier

Fritidstøj og T-shirts 

Mode til tiden uden motorcyklen

Efter turen eller fordi du har lyst: hos Louis finder MC-piger også fritidstøj til tiden uden motorcyklen. Tops, bluser og hoodies fra cool til sexy.

Fritidstøj og T-shirts
Fritidstøj og T-shirts
Halstørklæder, halsrør

Halstørklæder, halsrør - Louis har et stort udvalg til enhver

En af de bedste opfindelser siden motorcyklen: den holder vind, kulde og fugt væk og kan bruges til rigtigt meget.


Regntøj
Regntøj

Regntøj

Uanset hvad vejret bliver... giv ikke vind, kulde og fugt en chance.

Andre temaer

Funktionstøj

Hjelm
Handsker
Støvler

Teknik