Den store Louis Konkurrence!

Præmier til en samlet værdi af mere end 20.000,- euro venter på dig!

de-header-konkurrence

Hovedpræmie: Kawasaki Z H2

En brugervenlig, hverdagsegnet, komfortabel naked-bike med 200 HK. Det findes ikke? Jo, hos Kawasaki - og du kan vinde den hos Louis. Kawasaki Z H2 er den kåbefri version af den supersportlige Ninja H2 og har samme motor med kompressoropladning. Udtrykt i tal: 147 kW effekt og 137 Nm moment. Z H2 er definitivt ikke nogen begynder-MC, men alligevel meget nemmere at køre, end man skulle tro ud fra databladet.

Og hvad er værdien af denne hovedgevinst så? Det er svært at sige. Den vejledende prisanbefaling for denne Z H2 (årgang 2020) lige omkring 18.145 euro*. Men dette helt specielle eksemplar kan dog godt være noget mere værd. For i dens papirer står ingen mindre end den femdobbelte MC-verdensmester Toni Mang anført under tidligere ejere. Og det er noget, som man ikke kan købe for penge.

* inkl. 19% moms inkl. transport, ekskl. ekstraudgifter.


Deltagerbetingelse 1: når du abonnerer på Louis-nyhedsbrevet, deltager du automatisk i konkurrencen. Hvis ikke, kan du nemt tilmelde dig her:

Deltagerbetingelse 2: som indehaver af et LouisCard deltager du automatisk i konkurencen, næste gang du køber noget med dit LouisCard i en Louis-filial. Har du ikke noget LouisCard? Så bestil et nu, og foretag mindst ét køb med dit LouisCard i en Louis-filial eller via postordre/webshop i 2021.


Vindere 2020

David S., Rain
Klaus E., Rheine
Peter S., Datteln
Hans-Jürgen S., Schmölln

Wiebke W., Hemmingen

Endnu flere lækre præmier venter på dig:

Konkurrence - første præmie

Færgerejse med DFDS for 2 personer:

færgeoverfart Amsterdam - Newcastle - Amsterdam

  • 2 overnatninger i dobbeltkahyt med havblik og etagesenge
  • Medbringelse af 2 motorcykler

Rejseperiode: 2022 efter pladsforholdene (bortset fra juli-august samt jul og nytår)

Med dit LouisCard får du op til 15% rabat på alle DFDS-færgeruter.


Konkurrence - anden præmie

10 x 1 års abonnement på tidsskriftet MOTORRAD

 Årsabonnementet med 26 udgivelser! Få de seneste nyheder om alle emner inden for MC-kørsel, gå ikke glip af et eneste nummer. Med dit LouisCard kan du få endnu flere rabatter.


Konkurrence - tredje præmie

MC-grundkursus PLUS

Vind et Sachsenring-gavekort til et MC-grundkursus PLUS. Med dit LouisCard kan du få endnu flere rabatter.


Konkurrence - fjerde præmie

Vind 3 sæt af de nye BATTLAX T32-dæk eller en alternativ profil til din MC.

Bridgestone har hentet inspiration i de fantastiske dæk fra motorsporten og tilbyder en bred vifte af BATTLAX-dæk - fra touring- til løbsdæk, til både små og store motorcykler. Med dit LouisCard kan du få endnu flere rabatter.


Konkurrence - femte præmie

Vind MC-oplevelser i Ticino, Schweiz

Vind et ophold på biker-hotel Vezia, Ticino, Schweiz: 3 nætter for 2 personer inkl. morgenmad på hotellet, hvor din MC også får et hotelværelse.

Konkurrence - sjette præmie

Kør ud på oplevelser i Ticino, Schweiz

En pause til dig og din MC på Hotel & SPA Internazionale Bellinzona, Ticino, Schweiz: 3 nætter for 2 personer inkl. morgenmad, perfekt udgangspunkt for MC-ture i Ticino.


Konkurrence - niende præmie

Et højt hurra!

Endeløse kurver, de bedste tour-tips og masser af sjov. MOHO-værterne hjælper dig med geniale MC-ture og afslører de skjulte bjergveje langt væk fra de mest trafikerede pas, som "alle bare SKAL opleve".

"MOHO - motorcykelhoteller" udlodder 3 ferier til 2 personer og 3 overnatninger inkl. halvpension på et af de hoteller, der har specialiseret sig i MC-ferier i Østrig, Tyskland og Italien.


Konkurrence - niende præmie

3 x 2 billetter til German Speedweek*

3 x 2 voksenbilletter til German Speedweek* inkl. pitområde.
*Vi tager forbehold for ændringer i arrangementet, afholdelsesstedet og temaet for arrangementet.