Lige som til de store – motorcykelbeklædning til børn 

Når børn kører med på motorcyklen, har de brug for den samme beskyttelse som voksne. Desuden er der særlige omstændigheder at tage hensyn til. Læs mere om disse omstændigheder og mulighederne for udrustning hos Louis her. 

Helme für Kinder
Motorcykelhjelme til børn 

Hals- og nakkemuskulaturen er mindre stærk hos børn end hos voksne. Derfor skal børnehjelme være så lette som mulige – i hvert fald betydeligt lettere end hjelme til voksne. Hageremmen, visiret og ventilationen skal være lettere at betjene. Det er bedst at øve anvendelsen før den første rigtige tur. Det gælder også for brillerne, som er absolut nødvendige ved en crosshjelm. Netop ved valget af en barnehjelm kan det anbefales at prøve den omhyggeligt. Allerhelst med rådgivning i en Louis filial.

Kinder Bekleidung
Motorcykeljakker, bukser og beskyttere til børn 

Også selv om det virker tillokkende at købe jakke og bukser i en størrelse, som børnene "kan vokse i", så vil for stort tøj gøre, at beskytterne forskydes og dermed mister virkningen, hvis uheldet skulle være ude. Det er derfor meget vigtigt at tøjet sidder helt rigtigt. Et alternativ, som er værd at overveje: en separat beskyttelsesjakke, som motocross-børn ofte bruger. Hos Louis har vi også de passende knæbeskyttere og nakkestøtter. Vigtigt på længere ture: da børn vejer mindre og har et tyndere fedtlag, fryser de også hurtigere. Børnebeklædning skal derfor ikke kun beskytte mod skader, men også mod vind og kulde. Tænk derfor også på varmt tøj indenunder.

Motorradstiefel für Kinder
Motorcykelhandsker og støvler til børn 

Som hos voksne skal handsker til børn beskytte og holde varm. Og børn skal med handskerne også kunne betjene eksempelvis hjelmvisiret og kunne holde sig sikkert fast. Det kan man kun med fingerhandsker. Vær desuden opmærksom på, at handsker har en sikker slidbeskyttelse (velcrorem) ved håndleddet. Fast såler, ankel- og skinnebensbeskyttelse: det rette til voksne, skal have en god pris til børnene. Ved børnestøvler er det ud over beskyttelsesfunktionen også vigtigt at holde de små fødder varme og tørre. Før nyudklækkede crosser-kørere er robust fodtøj sammen med hjelmen endda den vigtigste del af beskyttelsesudstyret.

Babybekleidung für Kinder
T-shirts og sparkedragter 

For lille til at køre med? Heldigvis kender motorcykel-livsstilen ingen alder. Og hos Louis finder de helt små også et passende "biker-outfit".

Babybekleidung für Kinder

Tips til motorcykelkørsel med børn

Findes der noget bedre end at give sin egen lidenskab videre til sit eget barn? Men hertil hører også en høj grad af ansvar, for ingen har lyst til at udsætte sine børn for unødig fare.