Returnering? Det er helt i orden!

Postbuddet

Shopping uden risiko: Hos Louis kan du nemt returnere varer, du ikke bryder dig om, og få pengene tilbage.

For at vi kan betale returportoen for din vare, bedes du oprette en QR-kode eller en returlabel i DHLs returneringsportal.  QR-koden skal scannes ved hjælp af din smartphone, der hvor du afhenter pakker. Alternativt kan du udskrive en returlabel og klæbe den fast på din pakke.

Aflevering i en filial
Returnering

Du kan også aflevere produkter købt via postordre/nettet i alle Louis-filialer (undtagen i Wallisellen/Zürich). Da medarbejderne i filialerne ikke altid kan se, om du allerede har betalt dette produkt, kan de ikke udstede noget tilgodebevis for varer leveret via postordre/nethandel. Vores medarbejdere i filialerne tager gerne imod din vare, og sender den videre til afdelingen for postordre/nethandel i Hamborg sammen med et evt. efterfølgende tilgodebevis.

Frivillig returret i 2 år
Euro-sedler og mønter

Ud over din lovbestemte afbestillingsret inden for 14 dage (se Generelle forretningsbetingelser), giver vi dig for mange produkter frivilligt en returret på to år. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, uanset årsag, tager vi det retur inden for 2 år, og erstatter straks købsprisen. Eneste forudsætning: Varen skal være ubrugt - altså ny - og ubeskadiget. Hvis den aktuelle salgspris for produktet skulle være lavere, erstatter vi dette lavere beløb.

Send produktet til os sammen med købskvitteringen, så vidt muligt i originalemballagen, og sørg for, at det ikke kan blive beskadiget under transporten.

Den frivillige returret omfatter ikke: Bøger, tidsskrifter, landkort, billed- og lydmedier samt fødevarer.

Flere lande

Husk tilstrækkelig porto på din varereturnering. Vi kan kun acceptere betalte pakkeforsendelser.

Vores adresse er:
Detlev Louis 
Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH
Warenretoure
21027 Hamburg
GERMANY